Logerre7

Una altra manera de veure les coses

23.2.06

Una visió particular del GR-7 (5)


Seguint amb la tossudesa no perdem de vista el nostre estimat camí i ens trobem amb tot tipus de paisatges. Començant per un bosc frondós, amb un elevat índex d’humitat que fa del camí pedregós una pista de patinatge molt difícil de superar. Més endavant ens trobem amb l’incendi que va assolar els boscos de la comarca i això fa complicat el trajecte, ja que el camí és ple d’arbres caiguts i les senyals que ens han de portar al final de trajecte son pràcticament inapreciables. Poc després i no sense alguna esgarrapada aconseguim sortir a una pista que ens porta a una agrupació de cases restaurades, on ens refrescarem amb aigua ben freda.

Després del petit descans reprenem la marxa per la pista que ens porta a un llac natural que no tenim en el mapa i que ens fa venir ganes banyar-nos-hi, però la sortida és una mica complicada i o deixem corre, això si decidim que és un bon lloc per fer un mos. Un cop hem acabat de menjar volem reprendre la marxa, però ens adonem que les senyals que estàvem seguint s’acaben i hem d’improvisar un camí alternatiu. Aquest camí és una barreja de petits camins o senders i camps que em de creuar ja que amb la creació de nous camps de conreu han suprimit tant les marques com el propi camí. Després de donar voltes pels camps buscant una sortida a la nostra aventura aconseguim sortir a una petita carretera.

A partir d’aquest moment ens adonem que estem molt allunyats dels pobles més propers i decidim que la jornada s’acabarà per carretera. Les nostres cames comencen a notar l’esforç realitzat i necessitem nous estímuls per seguir pedalejant, es per això que comencen a imaginar-nos amb una beguda ben fresca. Així doncs, i com per art de màgia apareixem al Santuari del Miracle, amb un magnífic bar on comença a gestar-se el sobrenom de l’excursió: Les 7 gerres.

10 Comentaris:

A les 24/2/06 6:07 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

y si hubiesen regresado un día después, se habrían dado cuenta que ese bar no existía más, o existía pero como un lugar abandonado que alguna vez fue un bar.

Así funciona la magia ¿no?

 
A les 28/2/06 4:36 p. m., Blogger Aitor Martínez va comentar...

Bon dia Karina.

La magia en realitat consisteix en aconseguir allò que un desitja en aquell moment, i la clara (cerveza amb llimonada) era el que visualitzavem nosaltres, així que el bar pot o no existir, però va fer el seu fet.

Sempre i quant la meva imaginació no m'estigui jugant una mala pasada i totes les experiències viscudes siguin només un somni. En tot cas, si es un somni espero despertar en l'últim alè.

PD: Em sap greu no haver pogut contestar abans, però així funcionen les coses en aquest país.

 
A les 28/2/06 6:04 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

jo prefereixo no despertar dels meus somnis

com va dir l'escriptor: la vida és somni.

 
A les 2/3/06 1:25 p. m., Blogger Aitor Martínez va comentar...

Doncs no faré gaire soroll per no despertar-te

 
A les 2/3/06 2:39 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

no et preocupis: he despertat del somni

 
A les 2/3/06 3:33 p. m., Blogger Aitor Martínez va comentar...

Espero que no hagi sigut cap malson, i que hagis disfrutat del somni.

 
A les 2/3/06 4:20 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

MAI UN MALSON.
VA SER UN SOMNI MÉS ENLLÀ DEL SOMNI

 
A les 2/3/06 4:27 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

perdó, ho repeteixo:

Mai un mal somni. Va ser un somni més enllà del somni

 
A les 2/3/06 4:51 p. m., Blogger Aitor Martínez va comentar...

Si és així, em quedo més tranquil. Per un moment un petit dimoni ha estat guiant en el camí incorrecte la meva imaginació.

 
A les 2/3/06 5:11 p. m., Anonymous Anónimo va comentar...

sí, jo conec aquests dimonis. No els escoltis

 

Publicar un comentario

<< Home