Logerre7

Una altra manera de veure les coses

29.1.06

Una visió particular del GR-7 (2)

Aquesta excursió ens servirà com aprenentatge personal per als tres integrants, ja que durant aquest dotze dies que durarà l’excursió ens trobarem amb situacions molt diverses que possiblement ens marcaran d’alguna manera pel futur.

1º dia. Il·lusió i gana

Primer de tot hem de preparar a consciència la nova part del nostre cos, allò que portaràs entre les cames, comprovar que portem aquells recanvis imprescindibles, mirar que no falti res i distribuir-ho tot entre les alforges, un cop ho tens tot a punt puges sobre la bicicleta i te n’adones que has carregat de més, però mires dintre i no sabries que treure fins que t’acabes resignant i ho deixes tot tal com estava. Un cop mentalitzat deixes de banda el pes, mires al teu voltant i gaudeixes del paisatge.
Abans de sortir capturem una imatge del moment de la sortida, és una barreja d’eufòria, adrenalina, nervis, il·lusió i sobretot ganes que comenci tot. Les cames estan amb les piles carregades, el culot com aquell qui diu encara no ha tingut temps de fer la seva feina, pels pulmons només i circula bafarades d’aire fresc, això si l’estómac està mig buit, ja que hem fet un esmorzar suau. Amb les primeres baixades encara fa que ens creix-hi més l’emoció, és per això que només pensem en pedalejar i gaudir del paisatge.

2 Comentaris:

A les 30/1/06 1:33 a. m., Anonymous Anónimo va comentar...

Me parece que yo sería mala compañera en bicicleta, porque siempre cargo muchas cosas cada vez que voy al trabajo (pensando que necesitaré cualquiera delas cosas que llevo en la maleta) y después, cuando vuelvo a casa, me traigo muchas cosas para revisar (entre ellas: libros que pesan demasiado) y la verdad es que en el momento que abro la puerta quiero olvidarme del trabajo y no reviso nada. Y al día siguiente me sucede que me entra culpa porque no avancé y vuelvo a cargar con todos los libros, y en este ir y venir, los pobres libros se dan un paseadera inneceesaria.

Así que, entre las cosas que ustedes aprenden en esos maravillosos viajes, bien vale la de aprender a cargar menos.

 
A les 30/1/06 2:45 p. m., Blogger Aitor Martínez va comentar...

Me alegra ver que puedes aplicar cosas de nuestra experiencia ciclista a la vida real. Y a veces es muy difícil decidir que es aquello que no te llevarás contigo, porque después puedes echarlo en falta, así que a veces es interesante plantarte que es realmente lo que necesitamos para nuestros viajes.

 

Publicar un comentario

<< Home